JUSTE......
2009-10-29 / 16:39:48 / Foto - Natur

Lova mig själv att jag skulle lägga upp denna bild så nå får ni den :-)


Ska strax ut och fota ! :-D
2009-10-29 / 16:37:04 / Dagbok

Ska strax och fota med Sanna E :-D FETA KUL :-D  Senare ska jag fixa Sannas blogg design också. Nån som kommer ihåg ens att jag gör gratisdesigner ? *-; Om ni inte gör det kolla detta inlägg. Ni ska få massa bilder senare från oss. Om vi ens orkar gå ut i denna kyla. Men iallfall puss&kram *-;

Har fixat lite på bloggen ((:
2009-10-29 / 16:25:12 / Design

Satt igår pch höll på i photoshop, (-: Headern är lite sådär men asso det blir kanske lite ändringar senare (-; Annars blev jag enormt nöjd (((: Men jag ska dra nu. Är med Sanna E. PUSS ! *-:

Värdens bästa bejb ♥
2009-10-29 / 11:05:27 / Dagbok

Värdens bästa bejb kommer till mig nu, äntligen, saknat dig ♥
Kanske ska säga att ag är hemma nu också :D
Men kan inte snacka, så puss & kram :))) ♥♥♥♥♥♥

ÅÅHHHHH. drygt...
2009-10-28 / 16:44:08 / Dagbok

Något jag har blivit väldigt trött på är att jag aldrig blir nöjd med mina designer jag tycker dom bara blir mer skabbigare och skabbigare för varje gång ;s Den jag har nu tex, gammal bild, märkte att det där 'fly like a butterfly' är taget från en annan blogg. (inte menningen). Och ja.. Den är enormt ful också.. då när jag får intenet igen så ska jag fixa en jag värkligen blir nöjd med ! :)) Men ´kan inte skriva mer nu, ska hem till mormor, och lämna hennes jobb. Få se hur det blir imorn... Men hejdå ! :-) <3


Sitter på mormor jobb...
2009-10-28 / 13:17:59 / Dagbok

Sitter som sakt på mormors jobb just nu. Ett dagis. Och självklart har jag två 'plåster' (barn) på mig som följer mig hela tiden. Men nu har jag äntligen fått rast, i typ fem minuter till (a' Vill bara säga att jag blir kvar här till imorn istället. Och nästa gång jag åker bort så lovar jag att jag fixar en g-bloggare... Ska försöka tvinga typ Gina eller nån att hon kan blogga åt mig idag (aa' Får se (-: Men måste typ dra nu, för jag är sjukt pissnödig & sen måste jag gå ut till Agnes & Ella. Dom letar nog säkert efter mig redna nu (aa' Så puss & kram sanna :-)


Mora nästa :-D
2009-10-25 / 08:44:52 / Dagbok

Som sakt ska jag till Mora nu. Så jag tar med mig min bärbara + sims3 + att jag ska FÖRSÖKA göra en header, få se hur det går ;o Som sakt så har mormor inget internet så förmodligen så kommer jag inte blogga något alls. Eller så kommer jag försöka få tag på en dator nån annanstan :-) Men jag har lite bråttom nu, måste hinna installera cs4 på min andra dator så att jag kan fixa en header, :-) Men jag slår vad om att ni kommer få en massa nya foton när jag kommer hem :-D Men måste dra nu :-)

/Sanna

YouTube Klipp (y'
2009-10-25 / 08:01:31 / Youtube klipp

kolla på hela så fattar ni min sjuka humor xD

HAHA, kolla hela det är olika klipp :-D

Samma knäppa humor igen x) -flera klipp-

Den bästa, OCH den sista :-(

TIPS: ha extremt dålig humor x'D


Shiit, läskigt ;-o
2009-10-25 / 07:35:50 / Youtube klipp

Tips: man ser inte så bra kolla lite närmare :o och sänk volymen en aning också :-)


hejsan ! :)
2009-10-24 / 22:24:39 / Dagbok

Ska packa & städa lite nu :-) Gör ett till inlägg senare, puss ! :)
[ ingen bild nu heller, kommer en sen :-) ]


Ingen bra updatering ALLS !!??
2009-10-24 / 09:58:02 / Dagbok

Ojdå, bloggade inte igår kväll jag vet, men det var faktist så att jag var på 6c (tror jag det var?) disco. Mysigt :-) Typ dansa med Eddie jätte mycket. Alltså tryckare :-M Typ den näst sista va kanske i 25 min ?!?!?!?! :-o Haha, höll fan på att falla ihop ju ! :-o Men endå jag hade ganska kul. Förutom att jag inte fick dansa pga att jag hade ont på det där stället brevid magen x-D Men aja, idag ska jag väl troligt viss vara med Lina :-) <3 Eddie & Dennis fråga igår om dom fick vara med så jag ska väl fråga Lina om dom också får vara med :-) <3 Och sen på söndag kommer jag grått som fan ! :'-(  Bara för att först ska jag till kupolen. Det ska bli kul och sen ska jag till Mormor, i Mora från Söndag-Tisdag. UTAN INTERNET ! -.-' ååååååh vad jag kommer bli sur om jag inte får blogga. EFtersom jag inte vart aktiv på typ, hundra år -.-' Men jag kan väl försöka smuggla åt mig datorn på Mormors jobb :-) Men kan inte skriva mera nu,
Puss & Kram (y'

Hemma igen :-)
2009-10-23 / 13:50:28 / Dagbok

Hemma ige från doktorn :-) Han var snäll... Han höll på att klämma magen ur mig ;-o men fick ialllafall veta att det inte var nått med min mage/sidan. Tur :-) Men iallafall, han tipsa mig om att äta bättre mat och mer hälsosamt :-) eeh, venne hur det ska gå eftersom jag lever på min älskade dricka :-o :-( Hjälpa mig ? :-o Haha, men iallafall sitter just nu och pratar på msn med min bror (stoffe) som just nu är i philippinerna. Avundsjuk :-( Fast... i Hongkong (han kommer resa runt på olika platser) så kanske han kommer köpa en systemkamera till mig ! :-D :-D Lycklig ! :-D Men jag ska spela lite sims 3 nu. Har inte spelat det på GRYMT länge :-o Så jag måste nog uppdatera lite saker :-)
Puss&Kram

Fortfarande sjuk /-:
2009-10-23 / 09:16:12 / Dagbok

Är fortfarande sjuk, ska snart till doktorn för typ jag har jätte ont på ett ställe på kroppen, typ vid mage fast på sidan ? x-D Lät lite fel vet... Men iallafall, klockan 1 ska jag dit så jag måste gå och duscha nu. Ni kommer få ett lite längre inlägg senare om vad det är med mitt ben (?) och vad jag ska göra oc sånt idag :) :-P

puss & kram

Är det bara jag eller ... ?
2009-10-22 / 21:27:59 / Dagbok

...är blogg.se alltid lika segt på kvällarna, så är det iallafall för mig ! :o Det suger, Men iallafall den nya designen är uppe, det är bara headern som är lite fail. Har inga nya bilder på mig, vill ha det. Så det är en gammal bild så länge :D <3 BTW, Har gjort, typ inget idag :o Har ju vart sjuk och sånt, men Sanna is back on the truck imorn igen hoppas jag ! :-D Jag gjorde en liten redigering i mitt nya photoshop som jag verkligen älskar, fast jag inte fattar så mycket av det (a' Här är före & efter bild iallafall :)

Före:



Efter:

godnatt :-)

Tävling hos Isabelle ! :)
2009-10-22 / 12:13:58 / Tävlingar


Jag är med och tävlar hos Isabelle sista anmälnings saken var idag och temat var ''reklam'' så jag tänkte bara.. Varför inte ? :-) Trodde det skulle vara lätt, men eftersom temat var, ''reklam'' så blev det helt tomt i skallen för mig, kom inte på något :-o Sen gick jag in i badrummet och hitta nån gammal roll-on som mamma amvänd för länge sen ;-o Så då tog jag kort på den, bilden är inge bra kvalite på men iallfall :) här är länk till inlägget. och bilden är nedaför :-)


s j u k ...
2009-10-22 / 11:42:29 / Dagbok

Eftersom jag e sjuk idag så får jag väl lova att blogga lite men jag kommer nog typ tillbringa dagen framför tven, och hålla på med min bloggdesign, bli aldrig nöjd ju :-( Iallfall, räckna mina pengar nyss som jag håller på att spara till <SYSTEMKAMERA3 har bara 2 846 ;-( Nån som har lust att sjänka en hundring eller två ? :-) Haha :-P

Juste en till sak, en viktig sak ! :o

ÖVERLYCKLIG ELLER VAD ?! :DD Och snart kommer kameran också,
i'm happiest
(stavning?) in the world :D

Dåligt samvete ! :-(
2009-10-21 / 18:58:15 / Dagbok

Har inte bloggat sen ja.. vad blir det, sen typ fem dagar sen eller ? ;o Nu e jag lite lessen på mig själv, och så har jag lite dåligt samvete för jag har haft till gång till datorn och jag har till och med suttit vid den flera gånger utan att bloggat. Men det är för att jag har hållit på att pysslat med min nya bloggdesign hela tiden :o jag har gjort om kanske tusen gånger ?! ;-( Jag blir aldrig nöjd, men nu är jag faktist ganska nöjd :D Designen kommer inom kort... Hoppas jag. :D Nu ska jag fortsätta med min bloggdesign så jag blir klar nångång :-) Fast först ska ni få två av mina favorti låtar idag, puss ! (-:

 



Kolla vad mamma köpte till mig idag !? :DD
2009-10-18 / 21:32:36 /

Kolla vad mamma köpte till mig idag :D:D:D:D:D
Är typ ASS glad :D Sånna där 'uggs' har jag velat
haft skit lälnge, bikinin är SKIIT SNYGG ! :D Och
byxorna är.. baraq vanliga men ändå, jag ÄLSKAR
ju sånna där shorts :D:D:D:D:D
bilder från halens.

Klockan är 00:27 och...
2009-10-18 / 01:08:44 / Dagbok

Har inte vart så effektiv dom senaste dagarna och eftersom det så har jag lovat mig själv att idag så ska jag vara lite extra effektiv, alltså skriva typ, 5-7 inlägg :) Men hinner inte skriva mer, puss hej *:

Hejsan! :D
2009-10-18 / 00:25:25 / Dagbok

Shasha bloggen... euuhh ? ;s hur kunde jag ens tänka på att skriva sådär, det är ju vidrigt !? ;s eeeeuuuhh ;s Men aja, nu får jag sluta tjata på att 'shasha' är ett vidrigt ord. Har skrivit tusen inlägg där det har ståt så och jag har gnällt över det ;o Men iallfall, back to the real. Har vart från 10 till klockan 3 har jag vart med bejb. Vi har haft det mys<3. Sen typ drog vi till Dennis som vi skulle vara med efter 4, men det blev typ lite efter 3 ist :) först var vi inne en stund sen gick vi ut och sparka på en fanta flaska sen råka jag sparka upp den på nåns gård (aa' Så vi kuta som ffan och slängde oss i buskarna bakom Dennis hus (aa' Sen hade vi inget att göra som vi messa/ringde Fanny som bodde två hus längre upp på gatan om hon kunde komma ut :) Niice :) Hon var med Julia, men dom var med oss endå, så jag slapp vara ensam tjej (aa' vi gick typ hur mycket som helst, sen så var fötterna så stelfrusna så man nästan börja gråta, fråga julia, det var inte skönt! ;( Men sen så gick vi hem och skulle byta skor, strumpor, byxor & jag skulle äta ! :) Det där med byxor, är något jag inte bör nämna i bloggen. :) Asso tänk inget pervest nu ! ;) men aja, sen var jag väl med Moa, Lovisa, Sanna B, Fanny, Eddie & Dennis :) vi körde nå konstig sak ;s Nå ande sak, skit läskigt ;s men sen hände det inte så mycket mera. Så jag behöver inte berätta något mera :)


Bild från när jag var (själv) med älsklingen <3

God Natt Allihopa! :)
2009-10-17 / 00:17:25 / Dagbok

Nu ska jag försöka sova iallfall :) Måste kunna komma upp i tid i morgon, ska vara med älskling då u, sen efter fyra blir dennis också med (aa':) Haha, :) Iallafall, god natt ! :)


[ ni har fått bilden förut, men ni får den igen :) ]

Har inte bloggat nånting typ idag ;(
2009-10-16 / 22:21:15 / Dagbok

Vad DÅLIG jag är ;( Fast istället har jag ju vart med värdens bästa Eddie<3 Har saknat dig, det var fett mys (L)... P.S JAG HATAR DIG JÄVLA TÖNT. Inte eddie alltså utan en annan... Vi har det bra utan di. Okej ?. Eddie, du är det bästa som finns. Om du väljer henne, eller om det skulle hända nått rättare sakt. Då jävlar L*****. Då äre du som får betala. Som om hela ditt 'falun FJANTgäng' kommer gå på mig. Det är ditt fel. Jag har lovat Ella att jag skulle lägga ut en sprillans ny bild, men vet du ?. Jag har inga ust nu, men imorrn kanske det kommer, så du kan väll nöja dig med en rätt gammal bild. På solnedgång vid träden. Personligen är det en av mina favoriter :)


Skolan om tjugo minuter ...
2009-10-16 / 07:02:18 / Dagbok

Måste dra, ska fixa mig och göra mig i ordning nu puss ! :) ♥

Hejsan bloggen ;)
2009-10-15 / 22:09:06 / Dagbok

Blev lite sen uppdatering idag. Har precis gjort klar all läxa :) Skönt, brukar ju typ alltid få läxa över helgen, så jag är lite halft stolt just nu (aa' iallafall, har vart ensam idag, har gjort... absolut INGET ! :o Eller jo, suttit vid datorn, gjort läxor, gjort mat... juste,, gjorde bacon, efter ett tag när jag stod där kolla jag bak lite, rummet var typ fult med 'rök' äre vad man ska säga, kort där efter börja brand alarmet tjuta, usch, jag trodde det skulle börja brinna jag blev skit rädd. kunde inte ens röra mig där efter, när det slutat tjuta och jag satt på fläkten, (som jag glömt satt på därför vare ful't i 'rök' i köket...) satt jag bara i soffan och skaka, jag var livrädd :o fast det gick över ganska snabbt fast jag skakar fortfarande ;s värkligen värkligen inte min dag idag ! ;(

kram sanna ! <3




Ni får en gratis design så länge..
2009-10-15 / 15:34:19 / Design

Jag ska fixa designen i en annan 'testbogg' och så länge så får ni denna fina gratis bloggdesign från Design&MakeUp :) Ni kan väl få en bild också om ni vill :)


Bloggen är under renovering, ! :)
2009-10-14 / 22:23:22 / Design

Bloggen är under renovering, håller på att trixar lite hit och dit så därför ser bloggen lite kostig ut just nu ! :) ni får en bild så läng som ni kan njuta av :) Vet att bliden är lite sär .


ÅÅÅÅÅÅÅH !!!!
2009-10-14 / 21:43:40 / Dagbok

Nu måste jag VÄRKLIGEN VÄRKLIGEN skärpa mig ! ;( Jag uppdaterar aldrig ! ;( Jaja, jag försöker, HAr precis gjort klar ALL läxa UTOM matte -.- Iallfall, kan berätta lite om min dag, :) Var med Rebecka idag :) Vi hade jätte roligt, tror nog inte vi skratta så mycket. BARA TYP HELA TIDEN ! xD Först så 'drack' vi joghurt (stavning?). Sen såg Rebecka nån cp störd man i fönstret som plinga på hos dom och vi blev typ ass rädd, höll nästan på att dö ju :o Han var skit läskigt, gick jätte konstigt & var en utläning, ingen neger, utan utläning xd Sen satt vi vid datorn rätt mycket, hon råka göra en jätte pinsam & rolig sak, så vi satt å asg så att tårarna rann :') sen så typ gick vi ut i deras stall och gick runt lite där :) Mysigt faktist, :) Sen gick vi in och klädde ut oss till fjortisar, och vi ville inte att hennes mamma skulle se oss, så vi stängde in oss på hennes rum, men då blev det jätte konstigt ljus på kameran så vi ville vara inne på hennes mammas rum, eftersom hon var nere så trodde vi inte hon kunde se oss. Efter ett tag så hörde vi trapp steg i trappen, ochvi ba shit och sprang och gömde oss bakom sängen xD. Först såg hon oss inte, men sen när hon gick och la kläder på sängen så trodde rebecka hon hade sett oss, så hon ba: Hej mamma! :D Det såg ut som hon sett ett spöke, hon blev skit rädd xd sen så ringde mamma och var jätte sur. Jag skulle hem :'( Men vi har haft jätte kul idag ! :D Bilder kommer säkert ! :)

/ kram sanna *:


Läxor..
2009-10-13 / 21:19:44 / Foto - Natur

Ska göra läxan nu, kanske kommer inlägg till innan jag går och lägger mig, puss ! :*

FOTO: Sanna Hedman
COPYRIGHT SOM FAN !


Min önskelista 2009, tidig, jag vet :)
2009-10-13 / 20:45:54 / Dagbok


Foton från helgen :)
2009-10-13 / 19:39:22 / Foto - Natur

Jag var ju i Säffle i helgen. Var rätt roligt där :) Men iallafall, fotade lite där också,
så här kommer ni få några av min favorit bilder :) Hope you enjoy it ! ;)





ALLA BILDER ÄR COPYRIGHT !


Ska försöka vara lite aktiv idag :)
2009-10-13 / 16:30:04 / Foto - Människor

Ska försöka vara lite aktiv idag, så att jag tar igen för att jag inte bloggat dom andra dagar så därför får ni en jätte, jätte, jätte söt bild, på värdens sötaste Jonathan ! :*


FOTO: Sanna Hedman
MODELL: Jonathan (?)
COPYRIGHT SOM FAN !

Min dator har vart sönder, :''///
2009-10-13 / 16:19:14 / Dagbok

Min dator har vart sönder, så jag har inte kunnat bloggat någonting ALLS ! :o Jag är djupt besviken på mig själv :'( Men iallafall, idag har jag vart i skolan, har inte hänt så mycket har haft syslöjd, gjrde en ful, för liten mössa xd Kanske kommer en bild på den lite senare ((: <3 men ska hem till mamma sen, hejdå ! :*


FOTO: Sanna Hedman
COPYRIGHT SOM FAN !

O-M-G ! :o
2009-10-10 / 19:36:12 / Dagbok

Tänkte jag skulle kolla statistik innan jag gick också.. Då jag fick VÄRLDENS chock ! :o :D JAG ÄR ÖVERLYCKLIG ! :D Jag har besöks rekord ! :oo Jag är tumm, trodde inte jag kunde ha så många som läser min blogg, iallfall inte på en DAG :ooo Kolla själva ! :o

[ vilken vändning det har blivit, jag är hur glad som helst iallfall ! :D ]


Hahaha :D
2009-10-10 / 19:30:08 / Dagbok

Haha, innan jag går så ska ni få en bild på mig som är gammal, men ändå rätt ny :o


Har inget att göra :-(
2009-10-10 / 19:26:11 / Dagbok

Orkar inte sitta framför datorn nå mer, ska gå och 'leka' lite med jonatan. Försöka tvinga han till att följa med mig ut och fotografera :) Hahaha :) Iallfall...
Hejdå, kram Sanna ! *:


Sladden är hemma :-(
2009-10-10 / 17:41:33 / Dagbok

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN !
Min sladd är hemma, så jag kan inte ladda över mina höst/sommar bilder :-( Jag som ville vissa er dom, Jag blev ju faktist extremt nöjd med nästan alla bilder :-( Aja, iallfall, sitter och kollar runt lite på lite olika bloggar just nu :-) har fastnat ENORMT mycket på två st bloggar: Jennifers & Lisas ! Enormt läs värda bloggar. Kolla in dom själva så förstår ni. I båda av doms bloggar finns ALLT ! :D Men jag ska fortsätta kolla runt på lite bloggar, så... Hejdå, kram Sanna *:


Ute och fotograferat nyss ! :D
2009-10-10 / 17:06:16 / Dagbok

Kollade klart på Djungel George för en stund sen. Efter vi (jag, Jonatan, Anett & pappa) kollat klart på filmen gick jag & jonatan ut och hoppa :) kul :) Sen så efter en stund så blev jag så otroligt sugen på att fotografera så jag frågade Jonatan om han ville bli fotograferad, ETT foto blev det på han. Sen sa han att han inte orka mer, såå då gick jag runt och fotograferade allt möjligt. Har KANSKE glömt sladde till kameran-datorn hemma, ska snart springa ut och se. Men iallfall, bilderna kommer... så småning om :) Men iallfall ska väl, sitta vid datorn lite nu, och göra.. ingenting :) Det jag gör bäst! hahha, ska försöka uppdatera mycket idag, men vi får se hur det blir :D:D:D Och en till sak, håller på att fifflar lite med designen, så håll ögonen öppna snart kommer det in en massa nytt på bloggen :D Kram Sanna ! :)


Hahhahahahah x'd
2009-10-10 / 15:03:49 / Dagbok

ska gå och s'tta mg och kolla på Djungel george (stavning) men jonatan nu xd hahaha, kommer lite mer uppdatering i kväll, hejdå :D <3


Har startat en liten tävling...
2009-10-10 / 13:33:51 / Tävlingar

Har startat en liten tävling just nu. Det enda du behöver göra är att skriva en liten text om just mig och min blogg. Den som skriver bäst & längst vinner en länkning som kommer stå i menyn en hel vecka, nästa vecka (på en fredag, blev lördag idag men iallfall) kommer det en ny tvävling, där priset är en länkning en hel vecka i min meny :) varje söndag kommer jag att kolla igenom 'tävlings-bidragen' och ut se en vinnare som kommer få va i min meny ! :D smart va (a'


vill blogga..
2009-10-10 / 13:04:30 / Random

hr inget att skriva om.. så jag kan inte blogga :'( hjälpa mig att hitta på nått att blogga om kanske ? :) alla dom   som säger nått förslag kan få en länkning TYCKER JAG ! :D hahaha. nerå skojja bara, men iallfall, kommer nått mer inlägg idag när jag kommit på vad jag ska skriva om :D


Vänster vs. Centrad ? :)
2009-10-09 / 23:35:52 / Dagbok

hhhm, har funderat på en till sak, om jag ska ha texten i ett inlägg centrad som rubriken eller vänster ? hjälp mig, fort ! :oo <3


Nästa mål... 150 ! :)
2009-10-09 / 23:34:02 / Dagbok

MItt mål var att komma upp till 50 inlägg innan vinterlovet, gick lite väl snabbt eller ?? :) Så nu börja jag fundera på om jag ska ta, 150 eller 200 som nästa mål innan jul... men jag tror nog det blir 150, vi får se, kommentera gära vilket mål jag ska ta ! puss ! :) <3


FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT ! :o
2009-10-09 / 23:23:17 / Dagbok

förlåt för EXTREMT DÅLIG UPPDATERING ! :o Men det är faktist för att min dator gick sönder i går :'( så nu på söndag ska jag upp med den till Ingmar så han får laga den :D Men iallfall, vart på skolan idag, vi kolla på teater, den SÖG. :) SÅG MIN *LSKADE VZZLA EN HON VAR JU SÅ JÄVLA BLIND SO VANLIGT OCH INTE SÅG MIG ! :( Sen typ hade vi jumpa, sen så har jag bara åkt bil hela dan, enda till klockan 7 åkt vi bil, tänka dig 5 TIMMAR i en bil. Usch säger jag ba ;s aja, sen nu på kvällen har jag väll suttit vid datorn lite, har fixat nytt på bloggen igen, en 'Rosa banden sak i vänstra hörnet' !' :D stolt, (a) aja, men jag ska väll kolla runt lite om vad mer jag ska göra åt bloggen (aa' puss ! ;)


Elgiganten nästa ! ;)
2009-10-08 / 15:33:52 / Dagbok

ska med pappa till elgiganten nu, hejdå! :)


nu är jag faktist extremt nöjd ! :D
2009-10-07 / 20:08:19 / Dagbok


[ hahha, jag kan ju knappast säga att det är mycket, i skilnad från kissie, kenza & dom, men jag har en liten blogg, vem bryr sig, jag är nöjd med det jag har, okej ? ]


Jag har tråkigt, underhåll mig ?
2009-10-07 / 16:53:33 / Dagbok


Firefox (yy'
2009-10-07 / 16:49:36 / Dagbok

har skaffat mig Firefox nu. Har aldrig tyckt om det förr men nu när jag fått reda på att man kan ha teman på det blev det plötsligt helt BÄST :D

!Här! kan du ladda ner teman.
!Här! kan du ladda ner Firefox.
Det !här! temat har jag just nu.
!Här! är guide till att ladda ner teman.

hope u enjoy it (:

Designen är bara tillfällig ! :)
2009-10-07 / 16:12:37 / Dagbok

Har gjort en design nu... fast den är bara tillfällig. Har inte lust att vänta på en så länge så nu får ni en tillfällig, så ska jag fortsätta pyssla med den, lite senare, för just nu varken kan jag, eller har tid :) Men det kommer ett till inlägg senare, puss *:

God natt *:
2009-10-06 / 20:56:39 / Dagbok

pappa blir ASS arg om jag inte går och sover nu, så god natt ! :*
[ bilden är ba sötast ! ]

hejsanhejsan .
2009-10-06 / 20:32:51 / Dagbok

har inte uppdaterat nått på GRYMT länge. Men det är faktist för att jag inte haft datorn på typ HUR länge som helst, iallfall, ska berätta lite från igår.. Först var det skola, roligt?! nej.  Eller jo lite :) Vi körde svarta madam, gick inge bra, alla börja skriva utan andledning för dom tyckte  som såg nått (?!) Själv såg jag inget. Men jag ville se nått, fan va coolt ! :o :D Sen efter skolan gick vi hem till Rebecka. Alltså jag Åse & Isolde. Alla fyra (Rebecka, Jag, Åse & Isolde) gick fram, längst gatorna till Rebecca, som bara bodde några hundra meter från skolan :M :D Sen så klädde vi ut oss... VI BLEV GRYMT SNYGGA ! Lägger kanske ut några bilder lite senare. Om jag vågar, dom kanske mördar mig :'ooo aja. Men vi hade iallfall roligt, vi gick ut sen också. I KLÄDERNA. Jag såg ut som att jag gick i sömnen. Alltså i kort-korta byxor & linne :M Åse var cooooool! & Rebecka var också cooool! & Isolde var också cooool! :D hahhahaha :D Aja, vi hade kul ! :D Idag har jag bar gjort Läxor, läxor,läxor,tappat mobil i golvet så hela skiten gick sönder,pysslat ihop mobilen igen, läxor,läxor, mat & datorn ! :D det där var väll typ allt från min dag, PUSS *:


[ vet, bilden är FETT mysig. ]


utkast: Dagens outfits.
2009-10-04 / 17:37:38 /


Tröja: Gina 149;-
Jeans: ???

Frisyr: Uppsatt
Smink: osminkad ;s



EDIT: inlägget skulle prodeceras i går, men jag glömde det? tror jag? :P

jag saknar oss ! $:
2009-10-03 / 20:01:39 / Dagbok



jag saknar oss
. så därför.. BLIRE SOV HOS ÄLSKLING INATT (L)(L)(L) åker hem till henne så snart som möjligt, vill att klockan ska bli kvart över åtta NU ! Om jag får låna Sabinas dator senare ikväll blire nog säkert ett till inlägg, puss & kram, sanna *: <3

var ute och fota nyss (:
2009-10-03 / 17:20:20 / Foto - Natur


ni får bara en bild, orkar inte lägga upp fler just nu satt.. men iallfall

tycker bilden liknar väldigt mycket höst, så den får det bli :D <3


roligt liv, eller hur ? :p
2009-10-03 / 14:23:56 / Dagbok

hahha. jag har suttit och kämpat med en design idag, felet är att jag inte har en BLEKAST ening om hur jag vill ha den ! :ooo jag får surfa runt lite på bloggar och kolla om jag kan få lite små tips och sånt ! :D men ajja, hare bra. och så länge, så får ni en bild :D


FOTO: Sanna Hedman (jag)
MODELL: Johanna Granath (stavning på efternamn?)

DRÖMMER JAG ?!
2009-10-02 / 22:56:59 / Dagbok

Min bror kanske ska köpa en adidas tröjja för 699 spänn :o DRÖMMER JAG?? isåfall.. VÄCK MIG FFAN INTE :O allvarligt, jag skulle knappas ha råd med en adidas tröja, och Daniel som köpte skit mycket igår som blev för över 2 tusen, borde vara pank nu ju ! :O aja, jag älskar han , så hoppas han köper en (aa' men om det är sant, så vilken ska jag ta: svart vs. rosa ?


Shopping :D
2009-10-02 / 22:51:42 / Dagbok

Jag har ju glömt berättat en sak, jag var ju på kupolen igår och handlade följande :


Randig Tröja : Gina Tricot 149;-

Och skor också, men jag hinner inte ta kort och lägga in på datorn tar för lång tid :)
och jag köpte en bh också, för 30 spänn ! :ooooooooooooooooooooooooooooooo


Jag ÄLSKAR ellos ! :D
2009-10-02 / 22:39:15 / Dagbok

kolla vad mycket söta saker jag hitta på ELLOS


Stickad tröja - 399 ;-


Stickad tröja - 199 ;-


Linne - 149 ;-


Topp - 249 ;-


Tights - 179 ;-

 

 

VILKA LÄCKER HETER, ELLER HUR !? :D


Jag har ångrat mig ! :D
2009-10-02 / 21:39:21 / Dagbok

Jag ska börja blogga riktigt igen, jag ska försöka blogga varje dag ! :D Men har jag inge tid äre väll synd för er ;) Haha, skojja bara :) Men jag ska göra lite saker nu, asso på datorn, så det blir väll nå till inlägg snart, PussHej :D


älskar bbara bilden typ GRYMT mycket ! :D


En bild kan jag väll lägga upp då ;)
2009-10-02 / 21:34:50 / Dagbok





sry, /:
2009-10-02 / 21:02:20 / Dagbok

blev inga bilder, jag orkar inte lägga upp dom, men jag lovar att ni ska få dom senare. :D

ja, har man tid så har man :)
2009-10-02 / 18:13:25 / Dagbok

Mamma kommer inte förnsen 8 ikväll så jag passar väl på att blogga lite, jag har märkt att typ alla har bytt design nu till en mer 'höstaktig' så jag tänkte ikväll om jag har lite tid över kan jag ju sätta mig vid datorn och iallfall börja på designen :D så jag lovar, inom snar framtid kommer det en, ny mycket bättre design pga av att jag ska få ADOBE PHOTOSHOP CS 4 :D:D:D:D:D:D:D JAG ÄR ÖVERLYCKLIG :D men iallfall sitter och leker lite i picnik. En bildredigerings program x) har inget riktigt photoshop på den här datorn så jag kan inte göra något :o Men iallfall, så det kommer väl lite bilder från picnik snart. Tror jag iallfall :D


[ HAHAHAHAHA. Bild från när jag och Moa var, JAG SAKNAR DIG LILLA FLICKA. Kom hit. <3 ]


Gjort om lite..
2009-10-02 / 18:03:03 / Designer jag gjort

har gjort om lite på hennes blogg nu igen, hon vill ha rosa och så sa hon att jag kunde ändra lite på headern om jag ville, hmm.. jag funderar lite om jag ska ta det som en liten 'det var hur fult som helst' eller 'den blav jätte fin men jag vill ha en annan' så jag funderar lite.. men iallafall hon ville att jag skulle ändra hjärta framför rubriken också, och det är också gjort, så nu är jag klar med allt :D


( bilden är litesuddig för jag har kopierat den, för jag sitter vid min bärbara nu,
och orginalet finns på min andra dator. Klicka på bilden för att komma till bloggen )

RSS 2.0